•  Реклама

  •  Время







  • Захист професіоналами, а також представництво інтересів ...

Захист професіоналами, а також представництво інтересів в суді


  1. Представництво особистих інтересів у судовому органі. Самому або разом з адвокатом?

Захист професіоналами, а також представництво інтересів в судіРазом з отриманням незалежності нашою країною і формуванням юридичних відносин між різними учасниками господарських правовідносин, в Україні роль судів істотно збільшилася. Наприклад, Конституція України, а також Закон щодо судоустрою повністю гарантують право на захист кожному суб'єкту господарської діяльності.

Тому, представництво в суді виступає вельми актуальною і популярною послугою. Наша фірма надає послуги цілком на професійній основі у сфері представництва. Тому, багато українських фірм успішним чином користуються наданим їм правом, звертаючись до судового органу, а також, виграючи справи, в тому числі, у спеціалізованих судах, в комерційних арбітражах, визнаних міжнародних інстанціях.

 

Законодавство України періодично вдосконалюється і орієнтується, насамперед, на право ЄС. А багато іноземних фірм, на жаль, часто не інформовані в тонкощах законодавства України. І це значно обмежує їх для подальшого захисту. Для того, щоб повністю вирішити таку ситуацію і зробити захист власних прав для сторін процесу більш зручним, Конституція України також передбачила правове закріплення інституту представництва. Присутність інституту представництва дозволила кваліфікованим юристам захищати інтереси власних клієнтів на платній основі в цивільних, господарських і в адміністративних справах.

Українським процесуальним законодавством були передбачені спеціальні вимоги до представника, а це все означає, що захищати власні права, а також, інтереси осіб у стані людина, яка відповідає вимогам нинішнього законодавства. Саме по собі представництво в судах стало для багатьох юридичних фірм і юристів, що надають такого роду послуги, хорошим бізнесом. Фактично, без участі визнаного представника не обходиться справа.

Представництво, а також захист в суді, може допомогти учаснику процесу отримати більш якісні послуги і значним чином підвищити свої шанси на перемогу в судовій справі. По суті, представник діє за виданою довіреністю і в стані здійснювати всі дії, яким його зможе наділити довіритель, що дозволяє не брати участь у такому судовому процесі довірителя та не відриватися від власної професійної діяльності.Крім представницької функції, юристи надають інші послуги, консультацію, складання позовної заяви, подають апеляцію, здійснюють представництво в держорганах, наприклад, у виконавчій державній службі.

 

Представництво особистих інтересів у судовому органі. Самому або разом з адвокатом?

Людині, яка не знайома з правом, буде вкрай непросто подолати всі етапи, тобто, від складання необхідної позовної заяви до представництва в суді і до виконання рішення суду. Крім цього, відмова від адвокатських послуг може в подальшому призвести до непередбачуваних, вкрай небезпечних наслідків.

Тобто, відмова від послуг дорівнює відмові від медпослуг, тому що самолікування та особисті походи в суди, інші інстанції часто закінчуються тяжкими наслідками, подолання яких потребуватиме незрівнянно більшого числа фінансових витрат, а також часу.

 

Куди більш небезпечним видом "самолікування" виступають спроби особистого представництва в суді законних інтересів юридичних осіб самими директорами чи іншими керівними особами даного підприємства. Особливо не розбираючись у тонкощах цивільного, а також, господарського права або міжнародного права, заявники ніяк не зможуть правильно визначити, до якого саме суду подати позов - у спеціалізований суд або до суду загальної юрисдикції. Який саме розмір судового збору треба буде сплатити, які конкретні документи додаються до позовної заяви і так далі. Це призводить до недотримання термінів по подачі позовної заяви, відмовами у прийнятті цієї справи до розгляду судом.

У результаті, єдиним способом для ефективного захисту особистих інтересів у судах чи інших органах державної влади виступають послуги досвідченого юриста, який здатний швидко і ефективно захистити інтереси свого клієнта, в підсумку, значно збільшивши шанси на хороший результат судового процесу.


Вернутся назад



Вам будет интересно:

Судове підготовче засідання у кримінальному провадженні

Перевіряючи матеріали кримінальної справи, український суд зобов'язаний встановити всю достатність юридичних і фактичних підстав для того, щоб прийняти судове рішення.

Когда спор с банком неизбежен

Вам просто показывают договор и дают 20-30 минут, чтобы разобраться во всех нюансах, после чего вы примите решение подписать договор или нет.

Як розділити майно, накопичене в «цивільному шлюбі»?

За 74 статтею українського Сімейного кодексу якщо двоє живуть без зареєстрованого шлюбу, все майно, яке з'явилося у них за період спільного проживання, їм належить порівну

Банківські хитрощі і захист від них

Часто фінансові установи домагаються арешту майна свого позичальника за дріб'язковість боргу, а ось людині доводиться виплачувати штрафні санкції та пеню, що незрозуміло звідки взялася, потрапляючи при цьому до боргової ями.


  • Комментарии

  • Новости и Публикации
Когда возможен раздел имущества супругов в Украине

Когда возможен раздел имущества супругов в Украине Ни для кого не будет секретом, что в Украине действует положение, которое регулирует взаимоотношение супругов в материальной составляющей брака.

Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде

Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде Другим способом раздела имущества является присуждение неделимых частей имущества одному из супругов.

Ипотека, раздел супружеского кредита

Ипотека, раздел супружеского кредита Если на момент раздела имущества кредит не погашен, то естественно будет поднят вопрос, о том, кому же платить.

Отступления от принципов равенства при разделе ...

Отступления от принципов равенства при разделе имущественных прав Раздел имущества не поровну - достаточно поширенная практика украинских судов, когда в деле принимает участие знающий свою ...

Правдивые отзывы о юристах

Правдивые отзывы о юристах Отзывы о юридических конторах и отдельных специалистах: юристах, адвокатах не всегда только хорошие, но тем не менее, все ...


  • Голосования






  •  Рекомендации


  • Вопрос к юристу по наследству:



cron
559c09deeff8038dba68d59a70fb5de5