•  Реклама

  •  Время







  • Про скасування податкового повідомлення-рішення - Вищий ...

Про скасування податкового повідомлення-рішення - Вищий адміністративний суд України - Муравйов О.В.


  1. УХВАЛА

          ВИЩИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД УКРАЇНИ

УХВАЛА

          

30 грудня 2014 року                      м. Київ                      К/800/67326/14

Суддя Вищого адміністративного суду України Муравйов О.В.,

перевіривши матеріали касаційної скарги Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві

на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 05.03.2012 року

та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 06.11.2014 року

у справі № 2а-17764/11/2670

за позовом Комунального підприємства «Київжитлоспецексплуатація»

до Державної податкової інспекції у Печерському районі м. Києва Державної податкової служби

про скасування податкового повідомлення-рішення, -

В С Т А Н О В И В:

Постановою Окружного адміністративного суду міста Києва від 05.03.2012 року у справі № 2а-17764/11/2670, залишеною без змін ухвалою Київського апеляційного адміністративного суду від 06.11.2014 року, позов задоволено частково.

Державна податкова інспекція у Печерському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві звернулась до Вищого адміністративного суду України з касаційною скаргою на судові рішення, в якій просить їх скасувати, відмовити в задоволенні позову, стверджуючи про порушення судами норм матеріального та процесуального права.

Крім того, заявником подано клопотання про поновлення строку на касаційне оскарження.

Суддя-доповідач дійшов висновку щодо обґрунтованості поданого клопотання про поновлення строку касаційного оскарження рішення суду апеляційної інстанції та наявності підстав для його задоволення.

Ознайомившись з матеріалами касаційної скарги, суддя-доповідач приходить до висновку про відмову у відкритті касаційного провадження.

Відповідно до п. 5 ч. 5 ст. 214 Кодексу адміністративного судочинства України суддя-доповідач відмовляє у відкритті касаційного провадження у справі, якщо касаційна скарга є необґрунтованою і викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи.

Не переглядаючи судові рішення по суті, виходячи з доводів касаційної скарги, підстав для відкриття касаційного провадження не вбачається.

Керуючись п. 5 ч. 5 ст. 214 Кодексу адміністративного судочинства України,-

У Х В А Л И В:

1. Клопотання Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві про поновлення строку на касаційне оскарження задовольнити.

2. Поновити Державній податковій інспекції у Печерському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві строк на касаційне оскарження постанови Окружного адміністративного суду міста Києва від 05.03.2012 року та ухвали Київського апеляційного адміністративного суду від 06.11.2014 року у справі № 2а-17764/11/2670.

3. У відкритті касаційного провадження за касаційною скаргою Державної податкової інспекції у Печерському районі Головного управління Міндоходів у м. Києві на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва від 05.03.2012 року та ухвалу Київського апеляційного адміністративного суду від 06.11.2014 року у справі № 2а-17764/11/2670 відмовити.

4. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя                                                              О.В. Муравйов


Вернутся назад



Вам будет интересно:

Згода на виїзд дитини за кордон може і не бути

Без отримання нотаріально засвідченої згоди одного з членів подружжя можливо вивезти дитину до шістнадцяти років з України, якщо другий член подружжя - іноземець, що підтверджується окремим записом про батька у свідоцтві про народження дитини.

В каких случаях гражданину может потребоваться помощь юриста

Случаи, когда гражданину может потребоваться помощь юриста

Захист професіоналами, а також представництво інтересів в суді

Представництво в суді виступає вельми актуальною і популярною послугою. Наша фірма надає послуги цілком на професійній основі у сфері представництва.

Бюро зі спадкових справ

На цьому сайті є не тільки достовірна, а й повна інформація про спадкові справи.


  • Комментарии

  • Новости и Публикации
Когда возможен раздел имущества супругов в Украине

Когда возможен раздел имущества супругов в Украине Ни для кого не будет секретом, что в Украине действует положение, которое регулирует взаимоотношение супругов в материальной составляющей брака.

Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде

Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде Другим способом раздела имущества является присуждение неделимых частей имущества одному из супругов.

Ипотека, раздел супружеского кредита

Ипотека, раздел супружеского кредита Если на момент раздела имущества кредит не погашен, то естественно будет поднят вопрос, о том, кому же платить.

Отступления от принципов равенства при разделе ...

Отступления от принципов равенства при разделе имущественных прав Раздел имущества не поровну - достаточно поширенная практика украинских судов, когда в деле принимает участие знающий свою ...

Правдивые отзывы о юристах

Правдивые отзывы о юристах Отзывы о юридических конторах и отдельных специалистах: юристах, адвокатах не всегда только хорошие, но тем не менее, все ...


  • Голосования






  •  Рекомендации


  • Вопрос к юристу по наследству:



cron
559c09deeff8038dba68d59a70fb5de5