•  Реклама

  •  Время







  • Вирішуємо проблеми за допомогою позову до суду

Вирішуємо проблеми за допомогою позову до суду


  1. Правильне складання заяви - тільки півсправи
  2. Чому саме до даного адвокату? Все ж просто і зрозуміло.

Вирішуємо проблеми за допомогою позову до судуПриродно, що ніхто з нас в даний момент не застрахований від низки проблем, вирішити які буде можливим виключно в судовому порядку і найпершим кроком для виходу з такої проблеми виступає складання Вами позовної заяви. Багато хто думає при цьому, що досить просто взяти зразок і Ваша позовна заява буде практично готова.

Подібне судження призводить, у більшості випадків, до того, що суддя або відмовить у прийомі позову до розгляду чи просто зробить неправильні висновки про сутність самої події, виносячи постанову зовсім не того характеру, що спочатку очікували. Чому ж так відбувається?

Правильне складання заяви - тільки півсправи

Адже, вся справа полягає в тому, що людське життя дуже різноманітне. Будь-який життєвий випадок або ж раптова ситуація унікальні. Відповідно, не існує в світі якогось універсального документа, який можна потім використовувати в якості зразка позовної заяви. Природно, що існують якісь загальноприйняті правила, згідно з якими повинен складатися позов, але вони ніяк не є якимось універсальним методом для того, щоб правильно скласти ту чи іншу заяву. Посудіть самі.У заяві зобов'язані бути присутніми: назва того суду, куди саме подається заява, в тому числі, дані щодо кого дана заява була складена, з цим, в принципі, більш-менш ще зрозуміло і великих питань тут виникнути не повинно.

Потім починаються складності, особливо, якщо Ви вирішили подавати майновий позов. Вам знадобиться розрахувати, в якій конкретній сумі сплачується державне мито. Дана сума, зазвичай, обчислюється у відсотковому співвідношенні від загальної суми позову, це вже вимагає деяких правових знань. З текстовою частиною Вашої заяви, однозначно, виникнуть певні труднощі. Адже, описуючи власну ситуацію, треба бути по максимуму переконливим і зуміти привести юридичне доведення власної правоти.Під правовими обгрунтуваннями тут розуміється, що треба посилатися на статті конкретного кодексу, які відносно Вас порушувалися.

Це вимагає спеціальних знань, тому що статті кодексу не є якимось універсальним засобом. Засобом, який застосовується саме до вашого конкретного випадку. Статті в кодексах лише дають певні загальні поняття, які абсолютно по-різному можна трактувати. Природно, що бувають такі ситуації, коли не потрібно спеціальних знань для того, щоб зуміти скласти заяву до суду. Яскравим прикладом подібної ситуації служить, до слова, позовна заява щодо розлучення, якщо немає майнових претензій, а також, питання щодо подальшого утримання дітей, тут дійсно буде достатньо скористатися окремим зразком, але це буде швидше виняток, ніж просте правило.

 

Як вже зрозуміло з вищеописаного нами, для того, щоб зуміти виграти судовий процес, має бути складена заява правильним чином і переконливо, в чому Вам буде потрібна допомога визнаного адвоката. Коли заява вже була складена, зовсім мало віднести її просто до суду, буде потрібно прикласти до неї ті документи, які будуть підтверджувати все, що раніше було зазначено в заяві і лише після цього, повністю визначивши підсудність, несіть Вашу заяву в секретаріат суду на реєстрацію.

Можуть виникнути певні питання, суди бувають різні і знадобиться провести звернення до суду для вирішення наболілого питання. Наприклад, чи знаєте Ви, яка саме судова ділянка повинна розглядати сімейні питання за вашим місцем проживання? Адже, в правилах щодо складання Вашої заяви чітко вказано, що в заяві обов'язково має бути присутнім повна назва суду. Якщо Ви так і не вкажете у заяві номер конкретної судової ділянки, то суддя має право не брати вашу заяву до подальшого розгляду.

 

Щоб всього цього не сталося, звертайтеся до нашого адвоката, він є справжнім висококваліфікованим спеціалістом в цій сфері.

Чому саме до даного адвокату? Все ж просто і зрозуміло.

Тому, що суди бувають різні, то і заяви складаються по-різному, а наш адвокат, маючи величезний досвід своєї роботи, буде здатний скласти правильну заяву за будь-якої виниклої проблеми і, фактично, в будь-який суд. Як було вище зазначено, до заяви прикладають достатньо великий комплект документів, який підтверджує обгрунтованість Вашого позову. Процедура збору необхідних документів, а найголовніше, юридично грамотне їх оформлення, досить складна. Таким чином, без надання адвокатської допомоги в даному питанні, ніяк Вам не обійтися.


Вернутся назад



Вам будет интересно:

Когда спор с банком неизбежен

Вам просто показывают договор и дают 20-30 минут, чтобы разобраться во всех нюансах, после чего вы примите решение подписать договор или нет.

Бюро зі спадкових справ

На цьому сайті є не тільки достовірна, а й повна інформація про спадкові справи.

Чи слід купувати автомобіль і інші товари за схемою «покупка в групах» у складчину

Коли банки фактично зупинили кредитування, на території України стали популярні певні альтернативні схеми з фінансування купівлі автомобіля й житла.

Исковое заявление

Исковое заявление — один из важнейших инструментов защиты прав, в том числе прав юридического лица


  • Комментарии

  • Новости и Публикации
Когда возможен раздел имущества супругов в Украине

Когда возможен раздел имущества супругов в Украине Ни для кого не будет секретом, что в Украине действует положение, которое регулирует взаимоотношение супругов в материальной составляющей брака.

Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде

Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде Другим способом раздела имущества является присуждение неделимых частей имущества одному из супругов.

Ипотека, раздел супружеского кредита

Ипотека, раздел супружеского кредита Если на момент раздела имущества кредит не погашен, то естественно будет поднят вопрос, о том, кому же платить.

Отступления от принципов равенства при разделе ...

Отступления от принципов равенства при разделе имущественных прав Раздел имущества не поровну - достаточно поширенная практика украинских судов, когда в деле принимает участие знающий свою ...

Правдивые отзывы о юристах

Правдивые отзывы о юристах Отзывы о юридических конторах и отдельных специалистах: юристах, адвокатах не всегда только хорошие, но тем не менее, все ...


  • Голосования






  •  Рекомендации


  • Вопрос к юристу по наследству:



cron
559c09deeff8038dba68d59a70fb5de5