•  Реклама

  •  Время







  • Новости права, стр. 6

Новости права, стр. 6


    Компенсация в 2013 г. вкладов Сбербанка

    Компенсация в 2013 г. вкладов Сбербанка Многие вкладчики Сбербанка Украины, как и всего бывшего СССР, с огромным нетерпением ждут, когда же все-таки начнется компенсация вкладов.

    Що ж вибрати: заповіт або дарчу?

    Що ж вибрати: заповіт або дарчу? Не слід керуватися одними благими мотивами, буде краще прислухатися зараз до закону, що регламентує оформлення угод цього типу.

    Судове підготовче засідання у кримінальному провадженні

    Судове підготовче засідання у кримінальному провадженні Перевіряючи матеріали кримінальної справи, український суд зобов'язаний встановити всю достатність юридичних і фактичних підстав для того, щоб прийняти судове рішення.

    Чи слід купувати автомобіль і інші товари за схемою «покупка в групах» у складчину

    Чи слід купувати автомобіль і інші товари за схемою «покупка в групах» у складчину Коли банки фактично зупинили кредитування, на території України стали популярні певні альтернативні схеми з фінансування купівлі автомобіля й житла.

    Збір інформації про конкретні особи, не порушуючи українську Конституцію

    Збір інформації про конкретні особи, не порушуючи українську Конституцію Навіть після здобуття незалежності Україною, мало хто з наших громадян вірить, що проживає в кращій демократичній державі.

    Вибір суду, що розглядає справу про припинення шлюбу з іноземцем

    Вибір суду, що розглядає справу про припинення шлюбу з іноземцем Велика складність, яка виникає при припиненні «міжнародних шлюбів», зазвичай, складається у виборі того суду, який потім і буде розглядати таку справу.

    Як розділити майно, накопичене в «цивільному шлюбі»?

    Як розділити майно, накопичене в «цивільному шлюбі»? За 74 статтею українського Сімейного кодексу якщо двоє живуть без зареєстрованого шлюбу, все майно, яке з'явилося у них за період спільного проживання, їм належить порівну

    Адміністративні суди, підсудність справ і податкові казуси

    Адміністративні суди, підсудність справ і податкові казуси Звернення суб'єкта в тих випадках, які не передбачені Конституцією та законами, ніяк не належить до юрисдикції адмінсудів.

    Проживання однією сім'єю і право власності на майно

    Проживання однією сім'єю і право власності на майно Розглядаючи питання, що стосується можливості успадковувати особами, які не уклали шлюб, враховується, що саме спадкування може відбуватися двома способами.

    Поширені помилки юристів, які відкривають свій власний бізнес

    Поширені помилки юристів, які відкривають свій власний бізнес Юристам, що зважилися відкрити власну справу, ніяк не уникнути неправильних вчинків.


    |<  2  3  4  5 6 7  >|

    Вернутся назад




    • Комментарии

    • Новости и Публикации
    Когда возможен раздел имущества супругов в Украине

    Когда возможен раздел имущества супругов в Украине Ни для кого не будет секретом, что в Украине действует положение, которое регулирует взаимоотношение супругов в материальной составляющей брака.

    Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде

    Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде Другим способом раздела имущества является присуждение неделимых частей имущества одному из супругов.

    Ипотека, раздел супружеского кредита

    Ипотека, раздел супружеского кредита Если на момент раздела имущества кредит не погашен, то естественно будет поднят вопрос, о том, кому же платить.

    Отступления от принципов равенства при разделе ...

    Отступления от принципов равенства при разделе имущественных прав Раздел имущества не поровну - достаточно поширенная практика украинских судов, когда в деле принимает участие знающий свою ...

    Правдивые отзывы о юристах

    Правдивые отзывы о юристах Отзывы о юридических конторах и отдельных специалистах: юристах, адвокатах не всегда только хорошие, но тем не менее, все ...


    • Голосования






    •  Рекомендации


    • Вопрос к юристу по наследству:



    cron
    559c09deeff8038dba68d59a70fb5de5