•  Реклама

  •  Время







  • Новости права, стр. 4

Новости права, стр. 4


    Боржник і поручитель відповідають за кредитом і разом, і окремо

    Боржник і поручитель відповідають за кредитом і разом, і окремо Якщо Ви є поручителем, а Ваш боржник не повертає банку кредит.

    Рішення Європейського суду за 2013 рік

    Рішення Європейського суду за 2013 рік Європейський суд на початку 2013 задовольнив заяви деяких громадян проти України на суму більш, ніж один мільйон євро.

    Як вступити в спадщину, але при всьому не помилитися

    Як вступити в спадщину, але при всьому не помилитися Самою серйозною, найтрагічнішою подією в житті кожного з нас виступає смерть близької нам людини, родича або просто доброго знайомого.

    Якщо Ви вирішили розлучитися?!

    Якщо Ви вирішили розлучитися?! Настійно рекомендуємо Вам, перед ініціацією Вами шлюборозлучного процесу, отримати попередню консультацію кваліфікованого юриста!

    Допомагаємо швидко розлучитися

    Допомагаємо швидко розлучитися Як свідчить практика, швидко розлучитися можливо, якщо Ви несподівано зіткнулися з такою складною ситуацією в житті, яка не дає Вам можливості якось зволікати у прийнятті даного рішення.

    Аборт: право на вибір чи вбивство?

    Аборт: право на вибір чи вбивство? Право на аборт виступає однією з найактуальніших проблем для сучасного суспільства.

    Бюро зі спадкових справ

    Бюро зі спадкових справ На цьому сайті є не тільки достовірна, а й повна інформація про спадкові справи.

    Нова процедура щодо оскарження податкової перевірки в адміністративному порядку

    Нова процедура щодо оскарження податкової перевірки в адміністративному порядку З прийняттям українського Податкового кодексу трохи змінилася сама процедура щодо оскарження в адміністративному порядку.

    Свежие впечатления от предоставления по-новому административных услуг

    Свежие впечатления от предоставления по-новому административных услуг Бюрократическая система в Украине всегда славилась собственной труднопроходимостью и большой изощренностью предоставляемых ею услуг.

    Спадок від іноземного спадкодавця

    Спадок від іноземного спадкодавця Все частіше за останні роки маємо справу із запитами тих клієнтів, які пов'язані із спадковими питаннями з іноземним елементом.


    |<  1  2  3 4 5  6  7  >|

    Вернутся назад




    • Комментарии

    • Новости и Публикации
    Когда возможен раздел имущества супругов в Украине

    Когда возможен раздел имущества супругов в Украине Ни для кого не будет секретом, что в Украине действует положение, которое регулирует взаимоотношение супругов в материальной составляющей брака.

    Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде

    Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде Другим способом раздела имущества является присуждение неделимых частей имущества одному из супругов.

    Ипотека, раздел супружеского кредита

    Ипотека, раздел супружеского кредита Если на момент раздела имущества кредит не погашен, то естественно будет поднят вопрос, о том, кому же платить.

    Отступления от принципов равенства при разделе ...

    Отступления от принципов равенства при разделе имущественных прав Раздел имущества не поровну - достаточно поширенная практика украинских судов, когда в деле принимает участие знающий свою ...

    Правдивые отзывы о юристах

    Правдивые отзывы о юристах Отзывы о юридических конторах и отдельных специалистах: юристах, адвокатах не всегда только хорошие, но тем не менее, все ...


    • Голосования






    •  Рекомендации


    • Вопрос к юристу по наследству:



    cron
    559c09deeff8038dba68d59a70fb5de5