•  Реклама

  •  Время







  • Новости права, стр. 2

Новости права, стр. 2


    Визнання кредитного договору, який забезпечений заставою недійсним

    Визнання кредитного договору, який забезпечений заставою недійсним Тобто, він припускав, що накладення на заставне майно арешту за ст. 1057-1 ЦК застосовується до позичальників - юрособам, а також фізичним особам - підприємцям.

    Як уникнути штрафу за банківський борг?

    Як уникнути штрафу за банківський борг? Запам'ятайте, якщо банк робить спробу заарештувати майно свого позичальника, то даний арешт можна оскаржити.

    Відмовляємося від централізованого опалення правильно і по букві Закону

    Відмовляємося від централізованого опалення правильно і по букві Закону Останнім часом відмовитися від централізованої подачі теплової енергії - це більш, ніж актуальна проблема для більшості населення.

    Безкоштовна правова допомога

    Безкоштовна правова допомога Будь-яка людина, що знаходиться в Україні, яка піддається кримінальному або ж адміністративному переслідуванню, з січня цього року може отримати допомогу професійного захисника!

    Підвищення владою встановленої раніше орендної плати за землю

    Підвищення владою встановленої раніше орендної плати за землю Земля потрібна всім, але враховуючи сучасні реалії життя, не у всіх можливість отримати землю у власність.

    Украина ратифицировала Конвенцию касаемо международного взыскания алиментов

    Украина ратифицировала Конвенцию касаемо международного взыскания алиментов С 11 января 2013 года Украина подключилась к Конвенции относительно взыскания в международном плане алиментов на детей, других видах содержания в семье.

    Как правильно написать претензию - консультация юриста

    Как правильно написать претензию - консультация юриста Права потребителя нарушаются повсеместно. Как их защитить, как правильно написать претензию — объяснит адвокат.

    Банківські хитрощі і захист від них

    Банківські хитрощі і захист від них Часто фінансові установи домагаються арешту майна свого позичальника за дріб'язковість боргу, а ось людині доводиться виплачувати штрафні санкції та пеню, що незрозуміло звідки взялася, потрапляючи при цьому до боргової ями.

    Вивозимо гроші з української території

    Вивозимо гроші з української території Вивіз готівкових грошей, призначених для потреб споживача, являє собою найоптимістичніший варіант з погляду можливих трансакційних витрат.

    Чи можна працювати з фізичними особами-підприємцями

    Чи можна працювати з фізичними особами-підприємцями Верховна Рада України вирішила внести до статті 80 ГПК країни додаткові зміни, які передбачали при припиненні діяльності безпосереднього суб'єкта підприємництва припинення судового провадження.


    |<  1 2 3  4  5  6  7  >|

    Вернутся назад




    • Комментарии

    • Новости и Публикации
    Когда возможен раздел имущества супругов в Украине

    Когда возможен раздел имущества супругов в Украине Ни для кого не будет секретом, что в Украине действует положение, которое регулирует взаимоотношение супругов в материальной составляющей брака.

    Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде

    Раздел нескольких объектов при разделе имущества супругов в суде Другим способом раздела имущества является присуждение неделимых частей имущества одному из супругов.

    Ипотека, раздел супружеского кредита

    Ипотека, раздел супружеского кредита Если на момент раздела имущества кредит не погашен, то естественно будет поднят вопрос, о том, кому же платить.

    Отступления от принципов равенства при разделе ...

    Отступления от принципов равенства при разделе имущественных прав Раздел имущества не поровну - достаточно поширенная практика украинских судов, когда в деле принимает участие знающий свою ...

    Правдивые отзывы о юристах

    Правдивые отзывы о юристах Отзывы о юридических конторах и отдельных специалистах: юристах, адвокатах не всегда только хорошие, но тем не менее, все ...


    • Голосования






    •  Рекомендации


    • Вопрос к юристу по наследству:



    cron
    559c09deeff8038dba68d59a70fb5de5