Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 23 травня 2011

Ольга

Юрист, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Діхтяренко Ольга Миколаївна
Мета: посада заст. начальника юридичного управління, юриста, юрисконсульта
Ообисті дані: 10 вересня 1989 року, тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: незаміжня
Освіта:
2010-2011 рр. – Національний Університет Державної Податкової Служби України м. Київ, спеціальність "Право", кваліфікація спеціаліст з управління господарсько-правової роботи.
2008-2010 рр. – Національний Університет Державної Податкової Служби України м. Київ, спеціальність "Право", кваліфікація бакалавр з цивільного та господарського права (диплом бакалавра права з відзнакою).
2004-2008 рр. – Технологічно-промисловий коледж ВНАУ м. Вінниця, спеціальність "Правознавство", кваліфікація юрист (диплом молодшого cпеціаліста з відзнакою).
Досвід роботи:
Червень 2010 р. – до цього часу - ТОВ "Європейська агенція з повернення боргів"
Посада: Заступник начальника Управління юридичного супроводу.
Обов'язки:
•Юридичний супровід компанії, укладення правових угод (розробка проектів, участь у переговорах з контрагентами), робота з господарськими договорами, юридична експертиза договорів з банками, оформлення договорів переуступки прав вимоги (Факторингу), врегулювання розбіжностей, що виникають в ході виконання договорів, складання протоколів розбіжностей до договорів, складання претензій у зв’язку з невиконанням сторонами умов договору.
•Надання усних та письмових консультацій, виписок з бази законодавства та інших питань правового характеру.
•Надання консультацій з питань різних форм забезпечення виконання зобов’язань.
•Надання консультацій та юридичний супровід господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню. Співпраця з державними органами.
•Досудове врегулювання спорів. Розробка, аналіз процесуальних документів: позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, заперечень, пояснень, клопотань, мирових угод тощо; особиста участь у судових засіданнях у судах всіх інстанцій.
•Регресне стягнення заборгованості.
•Юридичний консалтинг бізнес-проектів господарської діяльності.
•Розробка методологій про роботу із заставними боргами та корпоративними клієнтами.

Березень 2009 р. – травень 2010 р. - ПАТКБ "Правекс - Банк"
Посада: юрисконсульт відділу юридичного супроводження колекторської діяльності колекторського департаменту Головного управління ризик-менеджменту.
Обов'язки:
•Робота з кредитними договорами, договорами іпотеки, договорами застави, договорами поруки, договорами страхування. Супровід процедур зміни умов договорів, визнання договорів недійсними, а також розірвання договорів у судовому і позасудовому порядку.
•Консультації з приводу можливості застосування позасудового врегулювання конфлікту. Cкладання, аналіз процесуальних документів: позовних заяв, апеляційних і касаційних скарг, заперечень, пояснень, клопотань, мирових угод тощо;
•Робота з виконавчими листами, нотаріальними запитами. Надання консультацій із загальних питань спадкового права. Спадкування земельних ділянок та рухомого майна. Урегулювання конфліктів зі спадкоємцями. Вирішення спадкових спорів між спадкоємцями та кредитором.
•Представництво інтересів у загальних, господарських, адміністративних, третейських, апеляційних та касаційних судах, органах Міністерства внутрішніх справ та Прокуратури, органах державної виконавчої служби, нотаріальних органах, органах БТІ, органах ДАІ, органах МРЕВ, органах земельних ресурсів, в усіх підприємствах, установах та організаціях незалежно від форм власності з правом вчинення всіх процесуальних дій.
Вересень 2008 р. – березень 2009 р. - АКБ "Правекс - Банк"
Посада: юрисконсульт відділу позовної роботи зі споживчого кредитування управління виконавчого провадження Департаменту забезпечення безпеки кредитних операцій фізичних осіб.

Обов'язки:
Діловодство, оформлення довіреностей на представництво інтересів в суді, складання розкладу судових засідань, повідомлення про судові засідання представникїв банку, контроль за явкою на судові засідання та їх результатами, робота з договорами, виконавчими листами, складання позовних заяв, надання консультацій клієнтам банку та вирішення спірних питань.

Вересень 2007р. - січень 2008р. - Ленінська районна прокуратура м.Вінниці
Посада: помічник прокурора.
Обов'язки:
Діловодство, робота з кримінальними, цивільними, господарськими справами, співпраця з органами державної влади, обласного управління МВС, судами, ДПС у Вінницькій обл., здійснення нагляду за підприємствами, установами, організаціями.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: