ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ
Адвокатське Бюро Гавриленка – це

Команда кваліфікованих адвокатів та юристів, які працюють на ринку адвокатських послуг України понад 5 років. Всі наші фахівці мають заслужену позитивну репутацію і практику з надання грамотної правової допомоги в усіх галузях права.

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ

(093) 615-57-32
(068) 373-63-68
(066) 207-52-44
Пропонуємо скористатися правовими консультаціями наших провідних фахівців. Заповнивши форму зворотного зв'язку, Ви зможете вирішити будь-яке питання, яке виникло в підприємницькій або побутовій сфері.

АДВОКАТСЬКЕ БЮРО ГАВРИЛЕНКА

Працює як з приватними особами, так і з корпоративними клієнтами
Приватним особам

Фахівці Адвокатського Бюро Гавриленка пропонують захист у цивільних, кримінальних, адміністративних, господарських, трудових, інтелектуальних, сімейних, земельних, житлових, податкових, кредитних та майнових справах. У нас отримують роботу спеціалісти з усіх видів права. Але кожен із них спеціалізується виключно на окремих правових аспектах. Це дає гарантію надання ефективної та найбільш грамотної допомоги. Ми виграємо 80% зі 100% справ, за які беремося.

Корпоративним кліентам

Фахівці Адвокатського Бюро Гавриленка пропонують грамотну юридичну допомогу для правильного ведення бізнесу; виправлення помилок, допущених іншими юристами за некваліфікованого підходу у підготовці до податкових та економічних перевірок. Чинним підприємствам – співробітництво у вигляді юридичного супроводу господарської діяльності.

Судова практика

Адвокатське Бюро Гавриленка надає найповніший спектр послуг із вирішення спорів на території України. Ми завжди готові допомогти врегулювати суперечки як методом судового, так і методом альтернативного рішення.
Ми спеціалізуємося і нам постійно довіряють рішення щодо:
  • Судовим спорам
  • Сімейним спорам
  • Спадковим спорам
  • Цивільним спорам
  • Майновим спорам
  • Трудовим/інтелектуальним спорам
  • Кредитним спорам
  • ДТП спорам
  • Кримінальним справам
  • Податковим справам
  • Господарським справам

Адвокатське Бюро Гавриленка у цифрах:

28з30
Виграних справ
у податкової інспекції
за останні
3 роки
13,5млн.грн
Збережено для наших клієнтів у вирішенні
спорів з фінінспекцією
за 2020 рік
15
Успішно проведених
справ з розлучення та
розділу майна за 2020 рік
73,2млн.грн
Виграно у
господарських
спорах

КЕРІВНИК АДВОКАТСЬКОГО БЮРО

Гавриленко Ярослав Сергійович
Адвокат

«Головною складовою нашої успішної роботи вважаю згуртовану команду, яка складається з найкращих фахівців, з якими я працюю не перший рік.

Щодня ми допомагаємо нашим клієнтам: вирішити суперечки різної складності чи заощадити грошові обороти. При цьому робимо ставку на індивідуальний підхід та гарантуємо абсолютну конфіденційність.

Якщо у Вас виникло якесь питання чи суперечка в будь-якій галузі права, Ви можете звертатися саме до нас. З Вашого боку, це буде правильне рішення. З нашого боку, ми гарантуємо надання професійної допомоги в рамках закону».

ВІДГУКИ НАШИХ КЛІЄНТІВ

Ми вдячні нашим клієнтам за їхню довіру
Насибян С.Г.
Директор ПМП «Пульс»

«Звертаючись за допомогою щодо супроводу відносин з податковими органами, «Адвокатське бюро Гавриленко» надало ПМП «ПУЛЬС» якісні консультації. Саме з їхньою допомогою підприємство змогло самостійно, не вдаючись до допомоги професійних юристів, вирішити в досудовому порядку суперечку з податковим ограном про донарахування податків. Також «АБ Гавриленко» надало якісні послуги з вирішення питань щодо повернення боргових зобов'язань перед підприємством у судовому порядку. Наша компанія неодноразово переконалася у професіоналізмі та кваліфікованості фахівців «АБ Гавриленко».

Коротич В.Д.
Директор ТОВ «Мостобудівельна компанія МСУ»

За багато років спільного співробітництва АБ Гавриленко завжди виправдовувало наші очікування, підтверджуючи свій високий професіоналізм та відданість справі.

Яке складне завдання не стояло б перед нашим підприємством, заручившись юридичною підтримкою Бюро, ми досягали найкращих результатів.

Однією з відмінних рис Бюро є те, що вирішуючи проблему, нам ніколи не пропонували миттєвих перемог. Глибоко вникаючи у суть питання, думаючи стратегічно, юристи АБ Гавриленко знаходили для нас найефективніший шлях вирішення, розрахований на довгострокову перспективу.

Ми можемо стверджувати, що АБ Гавриленко є надійним партнером, якому можна довіряти.

Щетинська Ольга

«Втішив комплексний підхід до роботи фахівців «Адвокатського Бюро Гавриленка». Вони точково вирішили СПД завдання, які виникли у мене та мого чоловіка. Якщо коротко, питання полягало в тому, що чоловіка як СПД закрили, а я як СПД здаю до податкової «пустишки». Також при спільній роботі було виявлено низку проблем, які не помічали інші юристи».

Крамар А. А.

Величезне спасибі Вам та Вашому колективу за співчуття та величезну підтримку. Завдяки Вашим зусиллям Комісія з трудових спорів прийняла мою сторону.

Петрущенко Л. Н.

Дякую за високий професіоналізм помножений на всебічний та раціональний підхід до вирішення моєї проблеми при розлученні.

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ

(093) 615-57-32
(068) 373-63-68
(066) 207-52-44
Пропонуємо скористатися правовими консультаціями наших провідних фахівців. Заповнивши форму зворотного зв'язку, Ви зможете вирішити будь-яке питання, яке виникло в підприємницькій або побутовій сфері.
Адреса: м. Київ, ул. Жмеринська, 22

Дякуємо за Ваш інтерес до нас!

Дякуємо, Ваш запит прийнято, наш менеджер зв'яжеться з Вами та відповість на Ваші запитання.

×

Виникла помилка!

Просимо вибачення, під час відправки запит сталася помилка, спробуйте зв'яжіться з нашим менеджером за телефонами, що вказані на нашому сайті

×

ЮРИДИЧНІ ПОСЛУГИ

(093) 615-57-32
(068) 373-63-68
(066) 207-52-44
Пропонуємо скористатися правовими консультаціями наших фахівців, які допоможуть Вам вирішити юридичні питання, що виникли у Вас у побутовій сфері або під час здійснення підприємницької діяльності.
×