USER_AVATAR
Захарко Игорь
Простой посетитель
Простой посетитель
 
Откуда: Украина, Житомир
Реклама
Новые темы на форуме
Поиск блогов

Фид

Реформування законодавства щодо працевлаштування іноземців

Постоянная ссылка Захарко Игорь 19 сен 2024, 01:12

З кожним роком глобалізація робить світ більш взаємопов’язаним, що відображається і на ринку праці України. У 2024 році уряд України запланував суттєве реформування законодавства щодо працевлаштування іноземців. Це спрямовано на вдосконалення правового регулювання, що повинно полегшити процес інтеграції іноземних працівників у національний ринок праці та стимулювати розвиток економіки.

Сьогодні процедура працевлаштування іноземців регулюється такими нормативними актами, як Закон України «Про зайнятість ...

[ Продолжено ]

0 Comments Просмотрено 792 раз

Алгоритм подання конституційної скарги: захист прав громадян

Постоянная ссылка Захарко Игорь 16 сен 2024, 14:14

Конституційна скарга є одним із найбільш важливих інструментів захисту прав і свобод громадян в Україні. З 2016 року, завдяки змінам до Конституції України й Закону України "Про Конституційний Суд України", громадяни отримали можливість безпосередньо звертатися до Конституційного Суду України (КСУ) для захисту своїх прав [1]. Щоб зрозуміти особливості та алгоритм подачі таких скарг, розглянемо ключові аспекти цього процесу з урахуванням актуального законодавства та практики.

Що таке конституційна скарга?
...

[ Продолжено ]

0 Comments Просмотрено 856 раз

Позов проти «Одноклассников» за порушення авторських прав

Постоянная ссылка Захарко Игорь 13 сен 2024, 18:43

Суть проблеми полягає в тому, що користувачі часто завантажують і діляться музикою без згоди авторів, що суперечить Закону України «Про авторське право і суміжні права». Відповідно до статті 15 цього Закону, автор має виключні права на використання свого твору. Однак, на практиці часто виникають суперечки щодо інтерпретацій того, що саме слід вважати «використанням твору» в контексті соціальних мереж.

Цікавість цієї теми полягає в тому, що в серпні 2024 року Вищий суд України ухвалив рішення у справі, д...

[ Продолжено ]

0 Comments Просмотрено 999 раз
cron